Vytisknout/Uložit jako PDF
Pokud chcete uložit program v PDF, vyberte při tisku tiskárnu "Uložit jako PDF". Nezapomeňte také vypnout tisk záhlaví a zápatí. Použít můžete také kombinaci kláves CTRL+P nebo CMD+P (Mac).

Společnost pro ranou péči, pobočka České Budějovice

Výstava o rané péči Nebuďme slepí!

13.–19. 5. 9.00–9.00 h | IGY Centrum České Budějovice,

Jak pracují poradkyně Společnosti pro ranou péči, kolik času tráví na cestách za rodinami s postiženými dětmi a co je to stimulace zraku? Přijďte se podívat na netradiční pojetí výstavy, kdy můžete být součástí příběhů nebo se vžít do pocitu dítěte s poruchou zrakového vnímání. Společnost pro ranou péči Vám přiblíží život rodin dětí s těžkým životním startem a profesionální práci zrakových terapeutek a poradkyň rané péče.

Příloha:

Den rodiny v Prachaticích

15. 5. 14.00 h | Kongresové centrum v Prachaticích, U Stadionu 383

Přijďte se o rané péči více dozvědět do Prachatic do Kongresového centra. Společnost pro ranou péči zde bude mít své stanoviště, poradkyně rané péče se Vám budou věnovat, ukáží Vám pomůcky, se kterými v rodinách pracujeme nebo testy, které používáme při funkčním vyšetření zraku.

XXX. celostátní konference profesí pracujících v péči o novorozence

16.–17. 5. 14.00–18.00 h | Clarion Congress hotel České Budějovice,

Konference je určena jak pro lékařský personál, tak i pro pomáhající profese, které pracují v péči o novorozence. Zraková terapeutka Kateřina Doskočilová a poradkyně rané péče Marie Modlitbová na konferenci vystoupí s příspěvkem o rané péči, a to konkrétně v pátek, 17. 5. v 9 hodin.

Příloha:

Jóga v kostele

18. 5. 9.30–11.00 h | Kostel církve československé husitské, Palackého náměstí ulice

Jedinečná akce pro milovníky jógy, zdravého pohybu a rané péče. Toto unikátní spojení nabízí lektorka jógy a zároveň poradkyně rané péče Mirka Hadáčková v kostele církve československé husitské na Palackého náměstí v Českých Budějovicích. 90 minutová lekce je vhodná pro všechny úrovně pokročilosti. Buďte součástí této jedinečné akce i Vy! Výtěžek bude věnován Společnosti pro ranou péči v Českých Budějovicích.

Příloha:

Záštitu převzali

Více informací o Týdnu rané péče naleznete na www.tydenranepece.cz.